Om oss

Hello followers! 

Takk for at dere fant veien hit og for at dere støtter den lille familiebedriften vår.

Stine Erikstad Knitwear har designet strikkeoppskrifter siden 2021, og visjonen med bedriften har hele veien vært å lage bærekraftige, tidsriktige og tidløse plagg - med plass til strikkerens egne særpreg.

Stine Erikstad er designeren bak alle oppskriftene, og hun har strikket i mange år før hun selv begynte å designe egne plagg. For henne har strikking blitt en stor lidenskap og mental timeout. I en verden som beveger seg kjappere og kjappere for hver dag som går, håper vi at vi oppskriftene våre kan gi strikkeren en timeout fra mas og jag samtidig som man fordyper seg i den kreative prosessen det er å skape et plagg fra bunnen av. Maske for maske. 

Vi gleder oss over alle som ønsker å strikke oppskriftene våre, for vi vet at bak enhver liten bedrift befinner det seg en heiagjeng som bærer den frem, og vi er takknemlige for hver og en av dere. 

Vi elsker å se det du lager, så dersom du holder til på sosiale medier ønsker vi veldig gjerne at du tagger oss (@stineerikstadknitwear) eller deler bildene med oss med emneknagg #stineerikstadknitwear - så får vi også se! Mest av alt håper vi at du får glede av plagget i mange år fremover 💜

- Stine Erikstad Knitwear

 Logo Stine Erikstad Knitwear